Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/puskice/public_html/baza/qa-include/qa-db.php on line 66
Koji su najtezi a koji najlaksi predmeti na 3. godini, smer menadzment? - Puškice - Baza znanja

Koji su najtezi a koji najlaksi predmeti na 3. godini, smer menadzment?

0 glasova
pitano Okt 6, 2014 u Treća godina od ivanica Novajlija (114 poena)
   
Upravljanje projektima i Upravljanje investicijama su najteži, naročito ako ih ne položiš preko kol, par puta su teži tako. OI1 i OI2 najlakši, i naravno ako alternativni uzmeš Ekološki menadžment to je totalna smejurija.
simulacija u posl. odlucivanju i elektronsko poslovanje su lagani kada se ide na vezbe, u suprotnom postaju nepremostiva prepreka

1 Odgovor

+2 glasova
 
Najbolji odgovor
To sve zavisi od tebe, tj. koji su ti bili najlakši a koji najteži predmeti prethodnih godina. Dopuni pitanje tim informacijama pa ćeš verovatno dobiti potpuniji odgovor :)

Što se tiče težih predmeta na ME smeru, koliko sam ja upućena obično se ljudi muče sa Operacionim istraživanjima (1 i 2). EPOS može da predstavlja problem ako te ta materija ne interesuje, ali čisto da znaš da je predmet generalno laganica ako ideš na vežbe i redovno radiš i braniš domaće.
odgovoreno Okt 6, 2014 od j3ca Novajlija (182 poena)
izabrano Okt 6, 2014 od jataganac
...