Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/puskice/public_html/baza/qa-include/qa-db.php on line 66
Kakvi su profesori na ispitu iz Upravljanja projektima? - Puškice - Baza znanja

Kakvi su profesori na ispitu iz Upravljanja projektima?

0 glasova
Izlazim na usmeni ispit sada u januaru iz Upravljanja projektima, pa me interesuje kakvi su ispitivači. Na šta najviše da se fokusiram kada pripremam ovaj ispit?
pitano Jan 21, 2015 u Menadžment - Treća godina od džime Junior (490 poena)
   

1 Odgovor

0 glasova
Prvo svi dobijete 2 ista pitanja, koja radite na papiru. To mora dobro da uradiš, inače ništa od usmenog. Onda sačekaš pola sata, sat da pregledaju. Oni koji prođu taj deo, izvlače 3 pitanja koja odgovaraju usmeno. To, takođe, svakako mora sve da znaš.

Što se tiče ispitivača, Vlada je prema meni bio korektan, mada mi je postavio bio neko potpitanje kog nije bilo u knjizi, ali je odgovor bio logičan pa sam znao. Kod profesora sam odgovarao investicije, što je u suštini isto, tako da iz tog iskustva mogu da kažem da je čak bio i korektiniji od Vlade.

Sad je kasno tebe ovo da posavetujem, ali možda nekom drugom posluži.. Mnogo je bolje spremati projekte i investicije istovremeno jer su skoro 50% iste knjige. Bukvalno.

 

edit. Sve iz knjige može da padne, nema ničeg što dolazi po pravilu. Jbg.
odgovoreno Jan 24, 2015 od obican_tantuz Novajlija (104 poena)
...